Google AdWords

Google AdWords е рекламен продукт на Google, който ви дава възможност да се рекламирате в полетата със заглавие „реклами“ (най-отгоре и отдясно) в търсачката на Google или в партньорските сайтове с рекламни полета „реклами от Google“ или „Google Ads“. Системата е много гъвкава и предлага избор за начина на заплащане - на посещение (плати-при-клик) или на 1000 показвания (импресии), вида реклама (текст, банер, видео) и рекламния бюджет.

С изготвяне на професионална реклама в Google AdWords от Корект Нет Медия достигате до максимален брой потенциални клиенти на минимална цена. Следите резултатите и възвръщаемостта на инвестицията. Имате възможност да се консултирате с нас по всяко време за всички предложения и идеи, които имате, както и да зададете всичките си въпроси. Гаранция за качеството на услугата е постоянният контакт с клиента. Това, заедно с водената от нас статистика, ни дава реален поглед върху ефективността на кампанията и с опита, който сме натрупали през годините предоставят възможност за най-качествена оптимизация и получаване на максимален ефект от всяка вложена стотинка...

Клиентите познават сериозния и отговорен подход на Корект Нет Медия към всеки един проект. Това е и причината за дългосрочно партньорство с всичките ни клиенти и гаранция за тяхната сигурност. Така те ще могат да отделят повече време на нарастващия поток от клиенти.

Корект Нет Медия предлага следния пакет услуги, които гарантират вашия успех:

Създаване
Професионално изготвеният профил в Google AdWords ще ви възнагради с много по-ниски цени на клик, висококачествен трафик и бързи реално измерими резултати.

Мониторинг

Задълбоченият последователен мониторинг с предоставените софтуери води до осезаемо подобряване на ефективността и оптимизиране на разходите.

Мениджмънт

Професионалният правилен мениджмънт на вашата кампания подобрява значително резултатите, позициите, цените. Екипът от сертифицирани професионалисти настройва и съобразява вашата кампания с най-новите тенденции в онлайн рекламата и ежедневната динамика на пазара.

Обратна връзка

Корект Нет Медия знае, че за постигането на оптимални резултати, отговарящи на очакванията на клиента, е нужен постоянен контакт между двете страни с цел получаване на пълна двустранна информация.  


Безплатна консултация

или ни пишете и ще се свържем с Вас.